Hoofdonderhoudsregels voor golf plastic bladenproducten

December 30, 2021
Laatste bedrijfsnieuws over Hoofdonderhoudsregels voor golf plastic bladenproducten
De toepassing van golf plastic bladen is zeer ruim, maar sommige details moeten aandacht aan worden besteed wanneer het gebruiken, anders zal de levensduur van coroplastbladen worden verkort.
1. De grondstof van de omzetdoos van de holle raad van pp wordt gemaakt heeft slechte hittebestendigheid, zodat zou de golf plastic die omzetdoos van materiële pp wordt gemaakt aandacht aan het vermijden van lange zonneschijnblootstelling moeten besteden die. De golf plastic die omzetdoos van pp aan zonlicht worden blootgesteld is zeer gemakkelijk aan het verouderen, die zijn levensduur beïnvloedt.
2. Pp plooiden plastic omzetdoos is gemakkelijk te misvormen. Daarom toen het ladingsapparaat pp plastic omzetdoos plooide, zou de aandacht moeten worden besteed niet om van hoge hoogte te werpen. De goederen zouden redelijk in strikte overeenstemming met de bepalingen moeten worden geplaatst van goederen het stapelen. Zij zouden niet moeten in een bepaalde plaats in de doos worden gecentraliseerd of zonderling worden gestapeld.
3. De doos van de de raadsomzet van pp gecanneleerde niet van hoge plaatsen moeten zou worden geworpen die schade en barsten te vermijden door hevig effect wordt veroorzaakt.
4. Wanneer het holle blad van pp in vorkheftrucks of hand hydraulische vrachtwagens in vervoerstechniek wordt gebruikt, zou de aandacht aan zo regelmatig mogelijk het veranderen van de hoek slechts na de liften van de vorkheftruckdoorn moeten worden besteed de pallet. De vork zou niet de kant van het dienblad moeten beïnvloeden vermijden en verpletterend het dienblad onrechtstreeks de van de de raadsomzet van pp beschadigen holle doos en de lading. Wanneer de pallet op de plank is, moet het de plankentype pallet goedkeuren. De ladingscapaciteit hangt van de plankenstructuur af en kan niet worden overbelast.
De holle die raad van pp door elke fabriek wordt geproduceerd heeft verschillende fysieke attributen toe te schrijven aan verschillende productieuitrusting, grondstoffen en processen. De vrienden die holle raad wensen zijn welkom om overleg te vragen.