Bespreking over het Gebruik en het Voordeel van de gecanneleerde bladen van pp

December 30, 2021
Laatste bedrijfsnieuws over Bespreking over het Gebruik en het Voordeel van de gecanneleerde bladen van pp
De holle die raad, ook als Wantong-raad wordt bekend, kan worden gezien van deze naam dat de toepassing van holle raad, is een zwart paard op het gebied van verpakking, snelle ontwikkeling zeer breed is, hebben de kartondozen en de houten dozen een aanzienlijke markt zijn vervangen door holle raad steunden dozen. En dit is reeds een zichtbare tendens.
De snelle ontwikkeling van de holle raad is toe te schrijven aan zijn vele uitstekende fysische eigenschappen en stabiele chemische eigenschappen. De gekwalificeerde holle raad is een soort plastic raad met lichtgewicht, niet-toxisch, smaakloos, non-polluting, waterdicht, anti-seismic, anti-veroudert, corrosieweerstand, en kleurrijke en gemakkelijk-aan-druk holle structuur. Vergeleken met kartonproducten, heeft de holle raad de voordelen van vochtbestendige en corrosieweerstand. Vergeleken met de injectieproducten, heeft de holle plaat de voordelen van anti-seismic, flexibele ontwerpstructuur, geen behoefte aan injectievormen, etc. Vergeleken met houten doosproducten, heeft de holle raad de voordelen om lichtgewicht te zijn en geen het koken. Tegelijkertijd, kan de holle raad antistatische of geleidende masterbatch volgens de behoeften van zijn gebruik buigzaam toevoegen, zodat de holle ook geproduceerde raad antistatische of geleidende kenmerken, heeft en belangrijke toepassingen in sommige speciale industrieën zoals elektronika, precisieinstrumenten en andere high-end industrieën heeft.
Als een soort groen milieubescherming materiaal, kan de holle raad worden gerecycleerd en worden opnieuw gebruikt, die overeenkomstig het huidige globale thema van energiebehoud en milieubescherming is. De toepassing van holle raad in buitenland is zeer ruim geweest, en het is net in de binnenlandse industrie begonnen. Men gelooft dat de holle raad in de nabije toekomst geleidelijk aan golfkartons als nieuwe verpakkingsmaterialen zal vervangen.