fucheng hollow new packaging material co., ltd

  • China fucheng hollow new packaging material co., ltd Bedrijfsprofiel
  • China fucheng hollow new packaging material co., ltd Bedrijfsprofiel
  • China fucheng hollow new packaging material co., ltd Bedrijfsprofiel
  • China fucheng hollow new packaging material co., ltd Bedrijfsprofiel
  • China fucheng hollow new packaging material co., ltd Bedrijfsprofiel
  • China fucheng hollow new packaging material co., ltd Bedrijfsprofiel
Grote Markt Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Oceanië, Wereldwijd
Type Business Fabrikant
Merken FC Coroplast
Aantal werknemers 50~100
Opgericht Jaar 2001
Export pct 70% - 80%

Inleiding

Dit is Hol Nieuw het Verpakkingsmateriaalco. van Guangdong Fucheng, Ltd. Wij zijn één van de beste faciliteiten van pp plooiden bladen in China, gespecialiseerd in zich het onderzoeken, het ontwikkelen, en productie milieuvriendelijke golf plastic bladen meer dan 20 jaar. Onze fabriek behandelt een gebied van 30000 vierkante die meters met 4 productielijnen, vele professionele productiemachines, en een professioneel R&D-team worden uitgerust. _daarom, ons product hebben gebruiken door veel groot merk in veel industrie met een goed reputatie, als vervoer, bouw, decoratie, voedsel, drank, en enz. Buiten dat, hebben wij de het systeemautoriteiten van ISO9001, van ISO14001, SGS, en Ce-, voldoende testmateriaal voor de producten van uitstekende kwaliteit goedgekeurd. Onthaal aan elke cliënt het aankomen.

 

China fucheng hollow new packaging material co., ltd Bedrijfsprofiel 0

China fucheng hollow new packaging material co., ltd Bedrijfsprofiel 1

China fucheng hollow new packaging material co., ltd Bedrijfsprofiel 2 China fucheng hollow new packaging material co., ltd Bedrijfsprofiel 3 China fucheng hollow new packaging material co., ltd Bedrijfsprofiel 4 China fucheng hollow new packaging material co., ltd Bedrijfsprofiel 5 China fucheng hollow new packaging material co., ltd Bedrijfsprofiel 6 China fucheng hollow new packaging material co., ltd Bedrijfsprofiel 7

 

Geschiedenis

Wordt Fucheng hol nieuw materieel Co., Ltd opgericht in 2008, met 30000 vierkante metersworkshop en 4 productielijnen. Gevestigd dichtbij de toneelnanguo-Perziktuin in Shishan-Stad van Nanhai-District, is Foshan, de Provincie van Guangdong, het bedrijf geëngageerd aan het onderzoeken van en het ontwikkelen van milieuvriendelijk, pollution-free, en rekupereerbaar imitatiekarton en pp golfblad. Wij specialiseren ons in het uitvaardigen van en het leveren van imitatiekarton en pp golfblad die voor de productie van diverse specificaties van kartons, vakjes, messenkaarten, de voeringen van de babywandelwagen, steunplaten voor elektrische apparaten, houders voor glasflessen, gekleurde bladen voor reclame, en prikborden, enz. geschikt zijn. De lichte en sterke verpakkende die dozen van deze materialen worden gemaakt niet alleen kunnen de goederen beschermen maar ook vervoer en behandeling vergemakkelijken. Bovendien, zijn de verpakkende dozen milieuvriendelijk en rekupereerbaar terwijl de materialen een goed alternatief kunnen zijn aan hout en document. Wij vaardigen hoofdzakelijk imitatiedocument en pp golfbladen uit en kunnen producten voor klanten ook verwerken. De producten omvatten verpakkende producten in diverse industrieën die zoals elektronika, logistiek, voedselverwerking, fruit en plantaardige verwerking, hardware productie, autodelen, dagelijks chemisch product, textiel, tabak en alcohol, de lichte industrie, de verpakkende, en andere industrieën vervaardigen. In verband met functies en eigenschappen, worden de producten gemaakt veilig te zijn, milieuvriendelijk, vochtbestendig, waterdicht, antistatisch, geleidend, niet-toxisch, geurloos, corrosiebestendig, sterk. Aanhangend de filosofie van „het nastreven van voortreffelijkheid en het bijdragen tot de maatschappij“, streeft ons personeel de kernwaarden van „recht na en uiterst nauwgezet op het werk“, onderneem actief sociale verantwoordelijkheid, bevorder de harmonische ontwikkeling van onderneming, families, en maatschappij en het werk de moeilijk om een eminente en duurzame onderneming te bouwen die professioneel is, gestandaardiseerd, marktgericht, geïnternationaliseerd met een sterke betekenis van sociale verantwoordelijkheid.

 

Dienst

Co. van het Fucheng is Hol Nieuw Verpakkingsmateriaal, Ltd één van de beste fabrikanten van golf plastic bladen in China. Wij hebben 5 meest geavanceerde lopende banden samen met vele professionele verwerkingsmachines. Nu heeft onze output 50 ton per jaar bereikt en onze fabriek heeft meer dan 30000 vierkante binnenlandse meters behandeld. De controle ging SGS, van ROHS, van ISO 9001, van ISO14001, en Ce-systeemgezag over.

Onze hoofdproducten: De golf plastic bladen, de golf plastic bladen van de vloerbescherming, pp plooiden vakjes, Golf plastic tekens, de gecanneleerde bladen van pp, Plastic boomwachten. De dikte van de assortimenten van 1.5mm tot 10mm. Wij kunnen allerlei golf plastic producten volgens de steekproeven of de tekeningen van klanten veroorzaken.

China fucheng hollow new packaging material co., ltd Bedrijfsprofiel 0China fucheng hollow new packaging material co., ltd Bedrijfsprofiel 1

 

Ons Team

  Onze fabriek heeft een totaal van 200 die werknemers, met 50 collega's in het professionele de dienstteam worden uitgerust, met inbegrip van 8 professionele afdelingen, algemene managerbureau 6, financiële afdeling 4, beleidsafdeling 5, die afdeling 6, verkoopafdeling 10, techniekafdeling 14 kopen.

China fucheng hollow new packaging material co., ltd Bedrijfsprofiel 0

Laat een bericht achter